У Держдумі РФ звинуватили Україну в змові із Заходом і "замороженні" війни на Донбасі

Скандальний сенатор РФ вкотре звинуватив Київ у невиконанні мінських угод, у чому насправді світове співтовариство звинувачує терористів псевдореспублік і саму Росію.​

Олексій ПушковГлава комісії Ради Федерації Росії з інформаційної політики, сенатор Олексій Пушков заявив, що конфлікт на Донбасі нібито заморожений, а Захід посилає Україні "якісь сигнали" прихованими каналами. Про це він сказав за підсумками круглого столу в Європарламенті, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Скандальний сенатор РФ вкотре звинуватив Київ у невиконанні мінських угод, у чому насправді світове співтовариство звинувачує терористів псевдореспублік і саму Росію. "Конфлікт уже "заморожений" в силу того, що Київ не виконує мінські угоди. У Києві немає політичної волі, проти цього - "партія війни". Абсолютно було справедливо сказано, що на рік слід забути про можливі зрушення в позиції Києва, тому що зараз передвиборча обстановка, коли буде формуватися влада, і звичайно, жодна нова влада не піде на швидку радикальну зміну колишньої позиції", - сказав Пушков.

Російський сенатор поскаржився, що в разі встановлення Києвом контролю над Донбасом, самопроголошені "ДНР" і "ЛНР" не зможуть провести "вибори" і призначати своїх суддів. "Тому що Київ здійснюватиме свій силовий контроль над цим регіоном, він займеться зачисткою, про що мріють націоналістичні сили. Я тут бачу абсолютний тупик", - залякав він росіян.

"Я не помітив дуже гострого бажання Парижа чи Берліна змушувати Київ (виконувати мінські угоди). Вони закритими каналами посилають їм якісь сигнали, але цього явно недостатньо. А США стоять щільно на стороні Києва, у Волкера немає жодних спонукань, щоб змушувати Київ щось робити. У західних дипломатів завдання одне, довести, що у всьому винна Росія", - поскаржився Пушков.

Він також заявив, що депутати Європейського парламенту можуть поїхати спостерігачами на "вибори" в Донецьк і Луганськ 11 листопада. "На засіданні виступала італійська депутат Європарламенту, яка висловила ідею, що євродепутати можуть поїхати спостерігачами на "вибори" в Донецьк і Луганськ 11 листопада", - сказав сенатор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...