В Дніпрі затримали жінку, яка рік тому вдарила молотком по голові ветерана АТО

Раніше жінка була в розшуку, вона перебувала на території анексованого Російською Федерацією Криму.

Марина Меншикова (в центрі)

Співробітники правоохоронних органів затримали Марину Меншикову, яка вдарила молотком по голові учасника АТО, бійця полку спецпризначення "Дніпро-1" Костянтина Кравченка на виставі в Оперному театрі, передають Патріоти України з посиланням на обласну поліцію.

Відзначається, що підозрювана доставлена в райвідділ міліції. Шевченківський районний суд Дніпра має обрати їй запобіжний захід. Проти жінки відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України - умисне нанесення легких тілесних ушкоджень.

За попередніми даними, раніше жінка була в розшуку, вона перебувала на території анексованого Російською Федерацією Криму.

Як зазначено на сайті Ленінського районного суду окупованого Криму, 25 вересня цей суд визнав Марину Меншикову винною в порушенні міграційного законодавства Росії, присудив штраф і видворення протягом п'яти днів "за межі території Російської Федерації".

У червні 2017 року поліція вже повідомляла про затримання підозрюваної Меншикової, проте тоді їй тільки вручили повідомлення про підозру і допитали.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...