В Генпрокуратурі повідомили про арешт майна і банківських рахунків Олексія Азарова в Україні і за кордоном

Суд арештував майно та рахунки в банках сина екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова Олексія у Україні, Італії та Швейцарії.

Олексій Азаров

Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури на запит УНН, передають Патріоти України.

Загалом накладено арешти на земельні ділянки та будинки Олексія Азарова на території України та Італії. Також під арешт потрапили грошові кошти на рахунках підприємств, бенефіціарним власником яких є Олексій Азаров в банках Швейцарії. Арештували і автомобілі сина екс-прем’єра.

Крім того, за даними ГПУ, до компетентних органів низки інших європейських держав направлені запити про міжнародну правову допомогу, в тому числі для з'ясування наявності в цих державах майна та рахунків в банках, як належать Олексію Азарова.

До слова, Олексій Азаров перебуває в розшуку з 2015 року. В січні 2015 року йому було повідомлено про підозру у вчиненні злочину за статтею" незаконне збагачення". Кримінальне провадження проти нього відкрили 31 грудня 2014 року.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...