"У гостях у Санти": Голі Бабкіни дуріють у снігу (фото, відео)

Відомий український музикант Сергій Бабкін, який разом з дружиною Сніжаною та дітьми зустрів Новий рік у Лапландії, порадував яскравими зимовими фото.

Прихильник здорового способу життя, співак показав в мережі, як вони з дружиною зміцнюють здоров'я - після гарячої лазні пара дуріє в снігу. При цьому, оголені Сергій і Сніжана сидять в снігу, прикриваючись лише тільки віниками, передають Патріоти України.«Праздник души и тела», - написав музикант під фото, на якому Сніжана сидить у нього на руках.

Дружина співака зізналася, що вони з Сергієм давно є фанатами лазні. Це не тільки задоволення для душі і тіла, але ідеальний початок року.«Снежно-сказочное начало года! С Новым Годом, дорогие! Мы с Сергеем Бабкинм — фанаты бани!» - сказала Сніжана.
Також Сергій показав екстремальне відео, на якому він закопаний в замет. Подружжя весело граються і регочуть, поки Сніжана закопує чоловіка в сніг.
«С Новым Годом, Ребята! Идите в баню! Снежана Бабкина, твой смех- 80% успеха этого видео», - підписав Сергій веселий ролик.
Шанувальники прийшли в захват від сімейних традицій Бабкіних і засипали їх компліментами. «Балдею от вас», «В здоровом теле неиссякаемый дух. С легким паром замечательную семью!», - писали в коментарях.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...