У ГПУ розповіли про скрутні часи братів Клюєвих

Майно і банківські рахунки колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони, екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва і його брата Сергія арештовані в рамках кримінальних проваджень, які розслідує ГПУ як в Україні, так і за кордоном.

Андрій і Сергій КлюєвиПро це йдеться у відповіді Генеральної прокуратури України на запит УНН, передають Патріоти України.

"З метою забезпечення заходів кримінального судочинства на майно, в тому числі банківські рахунки підозрюваних (Андрія і Сергія Клюєвих - ред.), Як на території України так і за кордоном, накладено арешт", - йдеться у відповіді на запит.

При цьому в ГПУ не уточнили, в яких саме країнах заарештували майно братів Клюєвих і на яку суму.

Разом з тим, у відомстві нагадали, що ГПУ здійснює досудове розслідування у кримінальних виробництвам за підозрою Андрія і Сергія Клюєвих в скоєнні низки кримінальних злочинів.

"У зв'язку з невстановленням місцезнаходження підозрюваних, вони оголошені в розшук", - йдеться також у відповіді на запит.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...