В Італії хочуть допитати Путіна через можливе фінансування "Коза ностри"

Адвокат італійського генерала Маріо Морі запропонував допитати президента Росії Володимира Путіна, який у суботу відправився в окупований Крим, у рамках гучного судового процесу у справі "переговори Італійської держави - Мафія".

Про це повідомляє La Stampa, передають Патріоти України.

Морі проходить у справі про секретні переговори між керівниками Італії і мафіозним кланом "Коза ностра", які, за версією прокуратури Палермо, мали місце на початку 90-х років.

Адвокат генерала запропонував допитати Путіна у зв'язку з появою аудіозаписів "прослуховування", на яких один із босів мафії говорить про вбивства в 1992 році двох суддів, які почали процес проти сицилійської мафії. Один із загиблих суддів також вів розслідування щодо використання мафіозними кланами Італії "чорної каси КПРС". Йому допомагав тодішній генеральний прокурор РФ Валентин Степанков, який пізніше написав книгу про приїзд Фальконе в Москву.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...