У Кабміні пояснили, чи впливає на субсидію депозит у банку

Українці, які мають банківські вклади, можуть отримувати субсидію. Розмір депозиту не впливає на її розмір.

"Ні депозити в банку, ні відсотки від них, ні кешбек не впливають на розрахунок розміру субсидії", - заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомила прес-служба Мінсоцполітики, передають Патріоти України.

На субсидію впливає виграш у лотереї чи переказ з-за кордону понад 50 тис. грн. Органи соцзахисту враховуватимуть їх як дохід і братимуть до уваги під час розрахунку розміру соцвиплат.

Щоб отримати субсидію, безробітному українцю потрібно сплатити єдиний соціальний внесок за 3 місяці. Йдеться про період, за який беруть доходи для розрахунку розміру допомоги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...