У Хмельницькому вандали розбили Меморіал героям Небесної Сотні і бійцям АТО (фото)

Інцидент трапився в ніч з 7 на 8 грудня.

На площі Незалежності в Хмельницькому невідомі пошкодили меморіальну дошку з фотографіями героїв Небесної сотні і загиблих воїнів АТО. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Хмельницької області, передають Патріоти України.

Як зазначається, повідомлення про акт вандалізму надійшло в поліцію близько шостої години ранку від небайдужого перехожого. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Хмельницького відділу міліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Слідчі і криміналісти продовжують обстежувати місце події.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...