У країні "дещо все-таки змінюється": Експерт розповів про майбутнє України через 10 років

Політолог дивиться на майбутнє нашої країни зі стриманим оптимізмом...

Коли війна на Донбасі припиниться і суспільство позбавиться від зайвої ненависті і радикалізму, українську економіку чекає справжній бум. Про це висловився політолог, експерт з питань міжнародної політики Олег Волошин, передають Патріоти України.

За його словами, через колосальну недооціненості українських активів, наприклад, сільськогосподарської землі, багато іноземних інвесторів будуть зацікавлені прийти в Україну.

"Інша справа, чи залишиться достатня кількість працездатних громадян, щоб зайняти створювані вакансії, і чи не зведеться прихід інвесторів до простого викачування ресурсів з України. Але рівень життя у будь-якому випадку зросте просто тому, що від дна відштовхуватися простіше. Однак для цього потрібно зупинити війну на Донбасі", - каже експерт.

Політолог зазначив, що в цілому дивиться на майбутнє України зі стриманим оптимізмом. "Існуюча у нас відносна політична свобода створює хороші умови для розвитку креативного класу", - підкреслив фахівець.

На думку політолога, зараз достатньо, наприклад, сходити на фестиваль вуличної їжі в столиці або ж поспілкуватися з молодими українськими стартаперами, щоб побачити, що в країні "дещо все-таки змінюється".

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...