У Кремлі побачили "український слід" у Венесуелі

​Офіційний представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова в заявила, що США збираються купити для Венесуели велику партію зброї, задіявши українське підприємство.

Марія ЗахароваПро це Захарова сказала на брифінгу в п'ятницю, 22 лютого, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За її словами, у РФ нібито є дані про те, що компаніями США і їх союзників по НАТО опрацьовується питання придбання "в одной из восточноевропейских стран" крупной партии вооружения и боеприпасов для их последующей передачи оппозиционным силам Венесуэлы".

Захарова зазначила, що мова йде про зразки і аналоги великокаліберних кулеметів, підствольних і автоматичних гранатометів, переносних ЗРК, боєприпаси до стрілецького та артилерійського озброєння різного призначення.

"Доставку груза в Венесуэлу планируется осуществить в начале марта несколькими партиями через территорию соседней страны с задействованием транспортных самолетов Международной экспедиторской компании", - заявила представник МЗС РФ, підкресливши, що в цій історії простежується "український слід".

"В этой абсолютно неприглядной истории прослеживается и украинский след. В частности, как мы понимаем, будет задействовано государственное предприятие "Антонов"", - сказала Захарова.

Вона додала, що адміністрація США під виглядом доставки гуманітарної допомоги, запланованої на 23 лютого, стягує до кордону Венесуели спецсили і техніку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...