У Кремлі розлютилися через ''український'' ультиматум і скасування зустрічі Путіна з Трампом

На думку Пєскова, ​США не повинні висувати будь-які умови для зустрічі президентів Сполучених Штатів і Росії.

У зв'язку з цим, переговори навряд чи відбудуться найближчим часом, заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Висувати для зустрічі Путіна і Трампа будь-які умови, в тому числі по Україні, не можна. Ця бесіда однаково потрібна і Москві, і Вашингтону", – сказав Пєсков. За його словами, найближчим часом переговори Путіна і Трампа "швидше за все, навряд чи можливі".

"Путін дав Меркель і Макрону вичерпні пояснення щодо подій в Чорному морі, а Трамп, відмовившись від зустрічі з главою РФ, їх не отримав", – додав Дмитро Пєсков.

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков 1 грудня, заявив, що президенти РФ і США все ж переговорили в Буенос-Айресі. За його словами, це був короткий контакт. Незабаром Білий дім підтвердив цю інформацію, не уточнивши подробиці. У свою чергу Пєсков зазначив, що найближчим часом зустріч Трампа і Путіна "навряд чи відбудеться".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...