"У Кремлі вже підрахували результати майбутніх "виборів" у "молодих республіках", - Грицак (відео)

Так звані "вибори" в терористичних "Л/ДНР" пройдуть 11 листопада...

Кремль уже «намалював» результати своїх фейкових виборів, які пройдуть в ОРДЛО 11 листопада. Так, Пушиліна підтримає 55% «населення ДНР», а Пасічника – 63% «лнрівців». Хоча, насправді, реальні настрої громадян на цих територіях є зовсім іншими. Про це під час брифінгу розповів Голова СБУ Василь Грицак, передають Патріоти України.

Він наголосив: «ЛНР» та «ДНР» ніколи не розглядались Кремлем, як потенційні суб’єкти для включення до складу РФ. Справжня мета – повернути їх Україні як федеральне утворення із правом ветувати євроінтеграційні та євроатлантичні наміри України.
«Для цього Росії потрібно добитись хоча б видимості легітимності існування цих псевдореспублік. Саме тому Кремль імітує процес волевиявлення в ОРДЛО шляхом проведення так званих виборів», – зазначив Грицак.
За його словами, як у 2014, так і в 2018 роках усі «переможці» виборів уже визначені. А результати лежать в адміністрації президента Росії.
«Відкрию маленьку таємницю – оперативні дані. Думаю, вони трішки сплутають карти для тих, хто сидить на непідконтрольній території і режисує ці так звані вибори. За нашими даними, попередньо уже «намалювали» у «ДНР» для перемоги Пушиліна – 55% підтримки, а Пісічнику в «ЛНР» – 63%. Явка ж має становити 70% виборців», – розповів голова СБУ.
До того ж, за його словами, СБУ здобула «дуже цікаві матеріали» з одного із російських сайтів щодо волевиявлення громадян.
«Є такий сайт «вибір. ін.ру», який проводив опитування на території «ЛНР». Ця інформація характеризує настрої на цих територіях. Так, за категорію «проти всіх» готові проголосувати 712 громадян, «не піду на вибори через можливі проблеми зі сторони України» – 476 голосів, за Пасічника – 379 голосів. Всього у інтерактивному голосуванні участь взяли 1718 осіб. Це йдеться про період із 31 жовтня поточного року. Відтак, звідси можна прогнозувати явку на цих виборах», – зауважив Грицак.
Окрім того, він зазначив: у СБУ є перехоплені аудіозаписи розмов, які є «невеликою частиною» доказової бази, що формують українські спецслужби ще з 2014 року.
«Ці матеріали ретельно збираються та аналізуються. Частина із них буде обов’язково покладена у кримінальні провадження, що потім будуть розглядатись українськими судами. Окрім того, я переконаний, що частина із них піде і в міжнародні суди для підтвердження фактів втручання РФ у внутрішні справи України та фактів фінансування тероризму на території нашої держави», – зазначив Грицак
Він наголосив: матеріали явно демонструють «російські вуха» при приведення до влади у 2014 році «лідерів» псевдореспублік.

«Також фони демонструють безпосередню причетність функціонерів адміністрації президента РФ до організації проведення «виборів», всупереч законодавству України. Йдеться і про процес підрахунку голосів, і про фальсифікацію результатів навіть цього рейкового волевиявлення», – підкреслив Василь Грицак.

Джерело: ZIK
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...