У Кропивницькому стався страшний інцидент з дитиною (відео)

В одному з супермаркетів Кропивницького чоловік впустив трирічну дівчинку головою об підлогу, в результаті чого та втратила свідомість, навіть не спробувавши надати їй медичну допомогу після цього.

Чоловіка затримали та доставили до міського відділу поліції

Про це повідомляє у Facebook патрульна поліція міста, передають Патріоти України.

Відзначається, що інцидент стався 19 листопада, близько 19 години вечора. Очевидці повідомили правоохоронцям, що стали свідками того, як невідомий впустив дитину на підлогу в одному з торгових центрів, а потім виніс безсвідому 3-річну дівчинку з супермаркету.

Прибулі на місце події патрульні не застали ні чоловіка, ні потерпілу дівчинку. У свою чергу охоронець закладу надав інспекторам відеодоказ події.

Поспілкувавшись з мешканцями прилеглих будинків, інспектори з'ясували можливу адресу проживання чоловіка і вирушили туди.

"Піднявшись на 4 поверх однієї з багатоповерхівок на вулиці Пацаєва, в одній з квартир почули дитячий крик. З дозволу господаря житла патрульні потрапили в приміщення і виявили двох його маленьких діточок, однією з яких була 3-річна дівчинка, яка лежала на дивані в несвідомому стані", - сказано в повідомленні.

За словами поліцейських, за диваном ховався 33-річний чоловік, друг сім'ї, який зізнався, що саме він впустив дитину на підлогу в супермаркеті, намагаючись відтягнути маленьку дівчинку від відділу з молочною продукцією.

"Батько потерпілої дівчинки про подію також знав, але не надав цій ситуації великого значення, мовляв, його товариш впустив дівчинку випадково і скоро все пройде", - додали в поліції.

Побоюючись за життя 3-річної дитини, патрульні відразу викликали швидку. Чоловіка, який, ймовірно, вчинив насильство над дитиною, затримали і доставили в міський відділ поліції.

"На місце події викликали слідчо-оперативну групу та поінформували працівників ювенальної превенції. Пізніше з'ясувалося, що затриманий чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини", - додали правоохоронці, пояснивши, що зараз справою займаються слідчі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...