У Києві затримано торгівців зброєю з АТО (фото)

Київською місцевою прокуратурою № 5 у взаємодії з Оболонським УП ГУНП у м. Києві та СБ України в ході проведення заходів викрито та затримано групу осіб, які займалися нелегальним збутом вогнепальної зброї та бойових припасів, привезених з АТО.

Фото: dtp.kiev.ua

Під час оперативних заходів було задокументовано факт збуту автомата АК-74 з глушником за 1500 доларів США та пістолета ПСМ за 900 доларів США, передають Патріоти України з посиланням на dtp.kiev.ua.

Крім того, у ході огляду автомобіля фігурантів вилучено 1 пістолет, 1 глушник, 267 патронів та 1 граната із запалом.

На даний час в порядку ст. 208 КПК України затримано троє зловмисників (двоє чоловік та жінка). Їм готується повідомлення про підозру за ч.1 ст.263 КК України ( носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) та клопотання про обрання запобіжного заходу.

В рамках кримінального провадження встановлюється канал надходження зброї та інші особи, які можуть бути причетними до її нелегального збуту.

Слідчі дії тривають.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...