У "Л/ДНР" розпочали боротьбу з алкоголізмом серед бойовиків

Бойовикам "ДНР" та "ЛНР" почали виплачувати грошові винагородження, побоюючись бунту, що призвело до різкого збільшення випадків зловживання алкоголем та порушення дисципліни.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Командири окремих частин окупантів виставили патрулів поблизу місць продажу спиртних напоїв. Офіцерам заборонили залишати місця розташування частин протягом одного тижня.

У деяких підрозділах "ДНР" та "ЛНР" бойовикам виплатили гроші без надбавок за виконання бойових завдань. Вони почали відкрито висловлювати незадоволення та самовільно залишати військові частини.

Зазначимо, що бойовикам планували перенести виплату зарплат з 10 на 25 липня, щоб уникнути алкоголізму. В цей період на окупованій території Донбасу перебуває комісія ЗС РФ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...