У Луганську загадково зникла жінка з інвалідністю

У четвер, 13 липня, під час проходження контрольно-пропускного пункту так званої Луганської народної республіки зникла 39-річна Людмила Сурженко, яка має інвалідність за слухом.

Людмила Сурженко

Про це повідомляє Рeople, передають Патріоти України.

Зазначається, що жінка зникла саме тоді, коли поверталася зі Станиці Луганської до окупованого Луганська. Є припущення, що жінку викрали терористи.

За словами мами жінки, український КПП Сурженко пройшла – про це є відповідний запис. А на протилежному пункті пропуску жінку затримали.

Сурженко користується слуховим апаратом, в якому були виснажені акумулятори. Отже, цілком можливо, що вона не мала змоги зрозуміти, чого від неї вимагають озброєні люди.

Випадкові свідки бачили, що жінку змусили викласти все з валіз, відібрали телефон і тримали під сонцем тривалий час.

Мамі зниклої, яка зверталася у різні структури, відмовили у наданні будь-якої інформації.

Відомо, що згодом телефон Людмили вийшов на зв’язок, але відповідала на повідомлення не вона.

Коли на один із номерів надійшло повідомлення, що вона на зв’язку, людина багато разів набирала зниклу, але виклик скидали.

З часом надійшло смс із тексом "пиши". Але коли відіслали повідомлення із запитаннями, що сталося, і чого вона не відповідала тривалий час, відповіді не було.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...