В Луцьку поліція врятувала самогубця-ігромана (відео)

Патрульні поліцейські встигли врятувати студента, який намагався вистрибнути з 9-го поверху житлового будинку.

Про це пише патрульна поліція України на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Подія сталася в Луцьку 4 червня близько 18-ї години. Інспектори патрульної поліції прибули на виклик про громадянина, який має намір вчинити самогубство - стрибнути з 9 поверху одного з будинків на проспекті Волі.

За словами правоохоронців, поліцейські близько півгодини вмовляли людини заспокоїтися і відмовитися від задуманого, але марно. Тоді патрульні на мить відволікли чоловіка і схопили його за руки під час стрибка, він повис між 9-м і 8-м поверхами, але щосили виривався з рук патрульних.

У той же час ще двоє патрульних спустилися на 8 поверх, один з них схопив чоловіка за пояс через кватирку і так тримав, поки не розбив вікно ногою. Після цього самогубцю затягли всередину, він не постраждав. Кілька порізів отримав один з інспекторів.

Як розповів пізніше врятований, він є студентом, а померти хотів через конфлікт з рідними і дівчиною, а також з-за ігрової залежності.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...