У майбутньому Росію може чекати розпад, - Суворов

Після розпаду соцтабору і СРСР не було зроблено нічого, щоб зупинити цю тенденцію, тому Російську Федерацію може очікувати те ж саме.

Віктор Суворов

Про це заявив колишній радянський розвідник, історик і письменник Віктор Суворов в ефірі авторської програми Дмитра Гордона "ГОРДОН" на каналі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Я родом з Далекого Сходу. Мій батько був офіцером, він же не обирав місце служби, тому там моє дитинство і пройшло. Далекий Схід зараз повністю китайський, і китайці там все тримають і контролюють. Вони і в Забайкаллі вже. Але московська влада підтримує всю цю "окупацію". Якщо китайці туди прийшли, вони звідти більше ніколи не підуть. Росію чекає розпад", - заявив Суворов.
Він додав, що не може сказати, коли це станеться.

"Але мине небагато часу, і в наступному інтерв'ю ми скажемо: "Шкода, але що поробиш. Така історія". Дивись, був великий соціалістичний табір, і він розсипався. Потім залишився великий Радянський Союз, але з ним сталося те ж саме. Це тен-ден-ци-я, сер, тенденція. Хто наступний на черзі? Адже після розпаду соцтабору не було зроблено нічого, щоб це зупинити. Країна мчала під гірку, Радянський Союз розсипався, і знову не було скоєно жодних спроб, щоб цьому запобігти. Розпад триває", - сказав письменник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...