У Марселі відкриють "офіційне" представництво "ДНР" у Франції

Так зване "Міністерство закордонних справ "ДНР" оголосило про підписання протоколу про співробітництво у галузі культури, інформаційних та міжнародних зв'язків з делегацією з Франції.

Під час спільної заяви при підписанні протоколу також заявили про відкриття у м. Марсель (Франція) найближчим часом представництва "ДНР", який повинен очолити Жераль-Юбер Файяр.

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву", нардеп Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, акцент робиться на тому, що це буде "представництво" в державі-гаранті Мінських угод. При цьому, зазначено, що всі дозволи від французької влади нібито вже отримані, але точна дата відкриття не розголошується.

З боку Франції підпис під протоколом поставив президент національного центру приватних підприємців департаменту Буш-дю-Рон (департамент Франції), колишній регіональний радник Провансу Жераль-Юбер Файяр. До складу делегації також входили Крістін Пюжоль - радник керівництва Буш-дю-Рон, член постійної комісії ради департаменту Буш-дю-Рон; Крістіан Бореллі - муніципальний радник, радник комуни Екс (регіон Лімузен), національний радник партії "Республіканці"; Світлана Кисельова - журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...