У мережі обурилися величезною премією членам правління Суспільної телекомпанії (документ)

У мережі обурилися тим, що п'ятеро членів правління "Суспільного мовлення" (Національної суспільної телерадіокомпанії - НСТУ) отримали в жовтні премії в розмірі 173 800 тисяч гривень.

Згідно з документом, поширеним в соцмережах, голова правління ПАТ "НСТУ" Зураб Аласанія звернувся до Спостережної ради з проханням преміювати членів правління за роботу в третьому кварталі 2017 року в розмірі тримісячного посадового окладу (173 800 грн). Тобто, щомісячний оклад членів правління НСТУ становить майже 58 тисяч гривень, передають Патріоти України з посиланням на видання "Страна".

Багатьох користувачів здивувала значна сума премій, виданих працівникам НТКУ. Деякі вважають їх занадто високими – як для співробітників медіа, яке існує на гроші українських платників податків.

Так, наприклад, продюсер Олена Мозгова також прокоментувала цю новину. "Канал пробив дно... у всіх сенсах .. рейтинг нижче нуля, контент такий, що добровільно у свідомості людина дивитися на це не буде, при цьому бояри собі намалювали зарплати не кислі", - написала Мозгова.

"Йде війна, 80% - жебраки і такі премії", - прокоментувала Оксана Осадча.

"Нахабніють з кожним днем, а народ мовчить", - написала Світлана Зайкіна.

"Зате поскорочували держслужбовців" - відреагувала Людмила Дітріх.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...