У мережі оприлюднили імена бійців ЗСУ, які загинули під Кримським (фото)

16-й окремий мотопіхотний батальйон Збройних сил України оприлюднив імена і прізвища бійців, загиблих під Кримським на Луганщині 23 листопада.

Як повідомляє прес-центр батальйону у Facebook, їх тіла вчора, 25 листопада, були повернуті з тимчасово окупованої території, передають Патріоти України.

"Спершу стало відомо про загибель Дениса Кривенка "Ніндзі". Троє інших вважалися безвісти зниклими до моменту підтвердження їх осіб та факту смерті. Через дві доби тіла бійців були передані на територію, підконтрольну Україні", - йдеться у повідомленні.

Окупанти передали тіло старшого лейтенанта Олександра Тюменцева, який родом з Лубен Полтавської області.

"Йому було 39. Служив на посаді командира гранатометного взводу роти вогневої підтримки. "Тюмень" був авторитетним командиром підрозділу і безстрашним бійцем. Безстрашно рвався в бій, хотів витягнути поранених, але... Він сам потрапив під вогонь, отримавши множинні рани голови", - йдеться у повідомленні.

У бою з ворожою ДРГ від несумісних з життям поранень живота загинув і переселенець з Донеччини 45-річний сержант Олександр Сухінін позивний "Баня". Він був командиром гранатометного відділення в роті "Донбас".

Родом Сухінін з Макіївки Донецької області. На батька та чоловіка чекали син, донька і дружина.

Солдат Сергій Шевченко також проходив службу в роті "Донбас", був гранатометником. "Шева" – родом з Новопокровки Чугуївського району Харківської області, де його з кровопролитної війни не дочекалися кохана дружина, рідні, друзі.

"Його життя війна забрала на 43 році життя. Він у буквальному сенсі захищав країну грудьми. Від страшних поранень грудної клітини Шева помер, перед чим мужньо відбиваючи наступ диверсантів", - йдеться у повідомленні батальону.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...