У мережі підняли на сміх "план Києва" по поверненню Донбасу від ЗМІ сепаратистів

Сепаратистські ЗМІ видали "на гора" новину про те, що "Україна готує для повернення Донбасу шибениці і концтабори".

На повідомлення звернув увагу в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти України.

"Тільки що подзвонив друзям і вони підтвердили цю інформацію. Кажуть два табори побудували в горах на Закарпатті а шибениці будуть стояти навпроти пам'ятника Степану Бандері. Так і живемо, а ви вибори-вибори..." - написав він.

ЗМІ бойовиків опублікували коментар "вченого" з "ЛНР" Юлія Федоровського, який заявив, що українська влада прагне "вбити всіх донеччан".

"Жоден з українських політиків не запропонував жодної реальної програми повернення Донбасу. Вони на це не здатні. Бо весь "плюралізм думок "в сучасній нацистській Україні - це різні відтінки коричневого. Дискусії про те, що робити з донеччанами: повісити або втопити. Або все - таки милостиво зглянутися і загнати в табори, позбавивши всіх прав", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...