У мережі показали, як російські окупанти знищують Крим (відео)

Ситуація в анексованому Криму в багатьох сферах життя близька до катастрофічної, а в питанні екології трагедія вже невідворотна.

Блогер Vitauskas продемонстрував відеоролик про проблеми Криму в окупації, передають Патріоти України.

"Крим вмирає. Як Росія призводить окупований півострів до стандартів "руського міра", перетворюючи український курорт на мляву пустелю. Окупант ніколи не приходить щоб щось дати, а тільки щоб все відняти і спустошити", - прокоментував він відео.

Так, він порівняв порожні пляжі півострова з переповненими курортами в Одесі і Херсоні. Однак провал туристичного сезону все ж не головна проблема Криму. Відсутність прісної води призвела до масштабної посухи і загрожує перетворитися на справжню екологічну катастрофу. Також існують економічні проблеми, пов'язані із закриттям підприємств і відсутністю інвестицій.

Користувачі мережі негативно відреагували на ситуацію в Криму, іноді звинувачуючи жителів півострова у проблемах: "По**й, хотіли в Росію з її зарплатами і пенсіями; отримуйте і зарплати і пенсії і податки і все все все що до цього належить!", "А раша коли щось робила по-іншому?", "Білі ночі в Криму. А вночі ніхто не засмагає, це знає любий тюлень", "Ракова пухлина землі а не країна", "Слава його була дута і це відразу стало видно, як тільки з'явилася можливість порівнювати з іншими курортами. Так що порожні "пляжі" - це природне його стан", "Перебуваю в батьків в Криму, і можу все підтвердити. На пляжах срач, в воді плаває людське лайно!", - пишуть коментатори.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...