У мережі показали, як живе український суддя (фото)

Голова Апеляційного суду Житомирської області Юрій Жизневський і його сім'я має три автомобілі, квартиру, особняк і три земельні ділянки в Україні, а також кілька квартир в Болгарії.

Про це в Facebook повідомляє Prosud, передають Патріоти України.

Зокрема, у власності Юрія Жизневського знаходиться квартира в Житомирі площею 141 м2 і три земельні ділянки в селі Гуйва під Житомиром, на яких розміщений будинок площею 384 м2 і два недобудованих гаражі 90 і 74 м2.

Також сім'я Жизневського задекларувала дві квартири в Болгарії площею 21 і 31 м2, придбані в 2013 і 2015 роках.

Крім нерухомості, у власності Жизневського є два автомобіля: Toyota LC150 і Nissan Micra. Ще один автомобіль Toyota RAV має дружина судді Анжела Жизневська.

За останні чотири роки Жизневський і його дружина, яка також довгий час працювала суддею, задекларували 3,8 млн грн доходу.

"Багато майна суддівським подружжям було придбано в 2013-2015 роках. Беручи до уваги кошти, витрачені на будівництво великого будинку, виникають питання про можливість придбання всього майна, навіть з огляду на доходи сім'ї", - резюмували журналісти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...