Наслідки ракетного удару США по Сирії (фото)

В Інтернеті були опубліковані перші фотографії наслідків ракетно-бомбового удару, нанесеного по Сирії США, Великобританією і Францією у відповідь на хімічну атаку в місті Дума, в якій загинуло не менше 85 осіб.

Фото викладають російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як повідомляється, на них можна побачити один із зруйнованих сирійських військових об'єктів в районі Дамаска, збиті, за твердженнями ЗМІ, ракети "Томагавк" і деякі наслідки обстрілу в місті Хомс.

Про загиблих і постраждалих в результаті атаки поки що не повідомляється.

Раніше США заявили, що удари були завдані по трьох цілях: по науково-дослідному центру в Дамаску, базі зберігання хімічної зброї, за місцем зберігання обладнання для виготовлення хімзброї і командному пункту (у сирійського міста Хомс).

За словами міністра оборони США Джеймса Меттіса, об'єкти для авіаударів відбирали так, щоб кількість жертв була найменшою.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...