У мережі показали перше фото актора "Дизель шоу", який постраждав у смертельній аварії

Після страшної аварії, яка забрала життя актриси Марини Поплавської, минуло вже 9 днів.

Олександр Бережок

Колеги загиблої актриси по «Дизель Шоу» все ще не можуть говорити, важко переживаючи втрату, передають Патріоти України.

На згадку про Королеву гумору вони запустили флешмоб, показуючи закулісні відео з Мариною Поплавською, розповідають про неї особисті історії в соцмережах.

Актори, які отримали різні травми, відновлюються вдома. Реабілітація може зайняти до 4 місяців.

Олександру Бережку, який отримав в результаті аварії два переломи ноги, прийти в себе після трагедії і набиратися сил допомагають дружина і маленькі діти. Олена розмістила в Instagram перше після аварії фото Олександра. На знімку актор сидить на лавці біля свого будинку. Його нога в гіпсі. Видно, що він пересувається за допомогою милиць. Проте, як пише Олена, Олександр не сидить склавши руки. Він зробив добротну лавку, працює з деревом.«Наш папа на два месяца в домашнем режиме. Вот смастерил скамейку, ещё два стола на подходе», - написала дружина Олександра.

Актор раніше написав про Марину Поплавську: «Моя сценическая тёща … сколько раз я называл тебя мамой. Мой хороший добрый человек. Я не забуду тебя никогда. Ты спасла нас всех».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...