У мережі показали підготовку українських танкістів на новітньому тренажері (фото, відео)

Якісна підготовка фахівців в українській армії набирає обертів.

Про це на сторінці у Facebook написав командир взводу бригади швидкого реагування НГУ молодший лейтенант Дмитро Бабкін, передають Патріоти України.

"Я вчора сидів за важелями танка Т-64БВ як механік-водій і підірвався на танковій міні (... Добре, що це був тренажер...Навіть якщо вам це нецікаво, знайте, що якісна підготовка фахівців у нашій армії набирає обертів. Якої якості тренажери, дивіться самі. І це не штучна підготовка пілотів військової авіації, а масова підготовка танкістів!

Наш Т-64БВ, не кажучи про Т-64БМ "Булат", і зовсім вже замовчуючи про БМ "Оплот", легко надере дупу будь-якому уралмашівському Т-72 завдяки просунутішій системі управління вогнем.Якщо Т-64, то це не означає, що танк, який ви бачите, буквально був створений в 1964-му році. Це вказує лише на його "породу", "родовід".) Т-64 створювався як танк для прапорщиків, на відміну від Т-72, який, начебто і молодший, але його створювали під сержантів, тобто з простішим бойовим модулем, але з дещо витривалішою ходовою і невибагливим двигуном.

АЛЕ! Коли запитуєш у наших бувалих танкістів, на чому б вони хотіли, якщо, бува, знову доведеться воювати (не надто занурюватися в мрії про "Оплот"), то вони впевнено відповідають, що на Т-64БВ. Нехай він трохи поступається ходовою, проте швидше перезаряджається, швидше наводиться на ціль і робить постріл! А там, буває, все вирішують секунди...І це не мультик про ракету з непередбачуваною траєкторією)

І так, слава Україні!

Фото зроблено в навчальному центрі Збройних сил України "Десна". На фото - не я )".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...