В мережі показали відео викрадення авто з-під Кабінету міністрів України

Момент викрадення автомобіля "Мерседес" S класу, з якого нібито були викрадені документи на ім'я народного депутата Олександра Грановського і ноутбук, зафіксований на камеру.

Як передають Патріоти України, представник "Національного корпусу" Назарій Кравченко на сторінці в Facebook розмістив відео і написав:

"Як я рятував Грановського)) Тут така історія, виходжу з комітетів і бачу як "Мерседес" S класу давить якусь людину, людина скиглить під колесами. Менти розлітаються як кеглі. Я включив камеру і пробив 2 колеса, в той час, як "Мерс" таранив інші авто. Як виявилося, він до "Петрівки" доїхав. Вчинок начебто хороший, але незаконний)) А тут виявляється зупинив злочинця. І не дав викрасти авто. Пан Грановський, як там з премією ??) ".

Кравченко також зазначив, що відео емоційний і на ньому присутня нецензурна лексика.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в минулий четвер, 5 жовтня, невідомі викрали автомобіль з-під будівлі Кабінету Міністрів України. Машина була залишена недалеко від Кабміну з відкритими дверима і не заглушеним двигуном. Невідомі скористалися моментом і машину викрали. Було заявлено про викрадення. За GPS авто знайшли біля станції метро "Петрівка" без пошкоджень. Заявник повідомив, що з автомобіля пропала сумка з документами на ім'я народного депутата Олександра Грановського і ноутбук.

Грановського вважають одним з найближчих соратників Петра Порошенка, ключовим людиною в сфері впливу на судову вертикаль. Журналісти фіксували зустрічі депутата в ресторанах з суддями різних рівнів.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...