У мережі показали видовищне відео навчань ЗСУ біля Криму

У Херсонській області на державному полігоні «Ягорлик» успішно завершені масштабні навчання зенітних ракетних підрозділів Повітряних Сил та Сухопутних військ ЗС України, які проходили з 1 по 4 листопада.

Заради польотів ракет середньої і малої дальності в районі було закрито повітряний простір для цивільної авіації. Як повідомили в командуванні Повітряних сил, більше 30 зенітних ракет по реальним і імітованим мішеням було випущено з семи типів зенітних ракетних комплексів С-300ПС, С-300ПТ, С-300В1, Бук-М, Оса-АКМ, С-125М1, ЗРК С -125-2Д1, передають Патріоти України.

Серед ЗРК типу С-300, перше місце зайняв зенітний ракетний дивізіон С-300В1 з Умані, бійці якого вперше в історії здійснили пуски зі штатного озброєння.
Друге місце - ракетники ЗРК С-300ПТ з Нікополя, а третє посів дивізіон С-300ПС з Київської області.
Переможці отримали від командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковника Сергія Дроздова грошові сертифікати на суму 150, 100 і 50 тисяч гривень відповідно.

Серед зенітних ракетних дивізіонів Бук-М1 кращими стали обидва підрозділи зі Стрия (Львівська область). Вони отримали сертифікати на суму 150 і 90 тисяч гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...