У мережі показали запустіння колись популярного серед туристів місця в окупованому Криму

Тепер дорога до водоспаду Джур-Джур покинута, навколо ростуть чагарники.

У мережі з'явилися фото водоспаду Джур-Джур в окупованому Криму. Знімки з'явилися в паблике "Кримська зима" Тwitter, передають Патріоти України.

У паблику показали, як виглядає дорога до водоспаду. Видно, що тепер дорога до водоспаду покинута, навколо ростуть чагарники. Що цікаво, на руїнах хтось залишив образливі написи про Путіна, а також напис "РФ – окупант".

"Водоспад Джур-Джур. Зараз. Ну ви зрозуміли", - сказано в підписі до фото.

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на цей знімок.

"Печеньки Держдепу вже добралися і до Криму. Чому немає патрулів? Куди дивляться козача дружина? Де всі донощики і стукачі?" - іронізують в мережі.

Також користувачі відзначили, що раніше там було красиво.

Додамо, що Джур-Джур - найповноводніший водоспад Криму, розташований на території Алуштинського регіону в околицях села Генеральського, в ущелині Хапхал. Він не вичерпується навіть у найсухішу пору року. До окупації півострова водоспад був популярним туристичним об'єктом.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...