У мережі розповіли про смерть знаменитої актриси театру і кіно

У місті Нижній Тагіл, Росія, померла відома актриса театру і кіно, народна артистка РФ і перша дружина легендарного барда Володимира Висоцького Іза Висоцька.

Артистка померла у віці 81 рік через проблеми зі здоров'ям. За словами її колег, смерть Висоцької не була нещасним випадком. Про це повідомили на сторінці Нижнетагильского драматичного театру в Facebook, передають Патріоти України.

"Нет слов, чтобы описать наше горе. Этим утром ушла из жизни народная артистка России Иза Высоцкая. Прощайте, удивительная, блистательная Иза Константиновна!" - зі скорботою написали в соціальній мережі.

"Сегодня не стало Изы Константиновны Высоцкой. Она скончалась в 05.30 утра у себя дома. Вероятнее всего из-за проблем со здоровьем. Это не был несчастный случай. В этом сезоне она полноценно работала. В последний раз наш коллектив виделся с ней в четверг, 19 июня, на закрытии сезона. Здоровье ее часто подводило, но когда она выходила на сцену - танцевала и была очень яркой", - розповіли її колеги.

Відзначимо, Ізольда Костянтинівна Висоцька (до заміжжя - Мєшкова) народилася 22 січня 1937 року в Нижньому Новгороді. Під час навчання на третьому курсі школи-студії Московського Художнього театру, вона познайомилася з поетом Володимиром Висоцьким, який також навчався там. У 1957 році вони стали жити разом. Зіграли весілля в 1960-м, а в 1965-му розлучилися. Міняти прізвище Іза Костянтинівна не стала. З 1970 року вона працювала в Нижньотагільському драматичному театрі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...