У мережі розкрили скандальні деталі злому хакерами особистих даних учасників АТО

В контексті інциденту зі зломом хакерами комп'ютера з особистими даними учасників АТО активісти Українського кіберальянсу (UCA) заявили, що співробітники поліції нехтують методами захисту даних.

Про це в Facebook повідомив прес-секретар організації Sean Brian Townsend, передають Патріоти України.

"Ми хочемо показати, що в Україні - це не виняткова ситуація, а норма. Один з наших волонтерів виявив комп'ютер 195.230.144.11 (зараз вимкнений). Комп'ютер належить Головне управління Національної поліції в Київській області і пускає всіх БЕЗ ПАРОЛЯ в мережевий диск "obmen Marina". 150 гігабайт інформації обласної поліції. Разом з паролями, планами, протоколами, особистими даними поліцейських. У вільному доступі. З огляду на важливість інформації, публікуємо тільки скріншоти", - пише він.

У зв'язку з цими активіст звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою провести перевірку і відкрити кримінальне виробництво за даним фактом.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що з комп'ютера співробітника одного з регіональних підрозділів Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції були викрадені особисті дані українських бійців.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...