У мережі розповіли, як покупці крадуть товар у магазинах

Найбільше крадуть в супермаркетах перед Новим роком.

У мережі розповіли, як зазвичай відбуваються крадіжки в супермаркетах. Клієнти-злодії активізуються в магазинах під Новий рік. Про це розповів охоронець Андрій Панасюк, який довгий час працював в маркетах, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Раніше на крадіжках траплялися алкоголіки і колишні зеки. Тепер все більше жінок в норкових шубах. Спочатку і подумати важко, що прийшла красти. Здається, їй все по кишені. Але на касі розраховується за жувальну гумку, а під одягом виносить полпакета добра. Ікру ховають у ліфчиках, сьомгу - в трусах. Каву і шоколадки засовують в рукава. З останніх знімають етикетку. Виносять у фользі, щоб не пищала", - розповів Панасюк.

Напередодні новорічних свят в гіпермаркетах черзі біля каси можуть розтягуватися на кілька десятків метрів. "Тоді відбувається найбільше крадіжок. У натовпі важко зафіксувати, хто і чого пхає руки в кишені або рюкзак. Здається, що дістає гаманець, а сам ховає товар в сумку з подвійним дном. Третина злодіїв - пенсіонери. Заходять за молоком, а виносять під одягом масло, чай, згущене молоко. Коли ловиш, у всіх одна відмазка - забув заплатити", - повідомив Панасюк.

Охоронець розповів, що дуже важко працювати там, де є не тільки продуктові товари. "Мій перший робочий день жінка прийшла за чобітьми. Вибрала найдорожчі шкіряні на овчині. Свої старі снеготопы залишила. У нових пішла. На касі розрахувалася за кутю і родзинки. Ніхто не запідозрив у неї злодійку. З відділу косметики тягнуть помади і туші. З них легко здерти стікер, на який реагує металлорамка на виході", - зізнався Андрій.

Багато товарів з'їдають дорогою до каси. "Прибиральниці за день із залу виносять відро обгорток, порожніх пляшок від соків і йогуртів, - каже охоронець. - П'ють самі, згодовують дітям. Вчора хтось з'їв французький сир з плісенявою "Рокфор". 100-грамова упаковка коштує 70 гривень".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...