У мережі розповіли про розцінки українських зірок на Новий рік

Ціни за виступи артистів обчислюються в тисячах доларів.

У мережі розповіли про розцінки на виступи українських зірок шоу-бізнесу. Артистам зараз дуже вигідно відсутність конкуренції з боку російських зірок, вони стали цікаві замовника, і у зв'язку з цим у них відразу ж виросли цінники, передають Патріоти України з посиланням на "КП в Україні".

Але оскільки замовники стали більш ощадливі, то сьогодні часто звуть не топ-артистів, а молодих співаків, які засвітилися на різних талант-шоу. Їх ціна починається від однієї тисячі доларів.

Хоча і топові зірки теж без діла не сидять. Добре замовляють всі проекти Потапа (Mozgi, "Время и Стекло", NK та ін), Монатіка, Олю Полякову і "Дзідзьо".

Ціни на артистів обчислюються в тисячах доларів:

- Софія Ротару - 50 тис.

- LOBODA, Ані Лорак - від 25 тис.

- Тіна Кароль - 20 тис.

- Оля Полякова – 20 тис.

- MONATIK – 20 тис.

- Потап, MOZGI, "Время и Стекло" - 20 тис.

- DZIDZIO – 15 тис.

- ТіК – 10 тис.

- ALEKSEEV – 20 тис.

- Анастасія Приходько – 8 тис.

- Тарабарова – 4 тис.

- Артем Пивоваров – 5 тис.

- MamaRika – 3 тис.

Гендиректор одного з івент-агентств Денис Швачко розповідає, що вередливі зірки зараз не в моді. "Я особисто з нею (Лобода - ред.) не працював, але багато чув про її примхливості, плюс там дуже серйозний райдер. Але зараз на Лободу в Україні попит невеликий, оскільки на смаки багатьох замовників впливає громадянська позиція, а ця артистка занадто багато виступає в Росії. Є і топові артисти, які не дуже прагнуть працювати на корпоративах: "Океан Ельзи" взагалі не працює на новорічних корпоративах, Тіна Кароль дуже перебірлива, ONUKA хоча й погоджується, але у неї настільки складний технічний райдер, що погоджуються небагато", - сказав Швачко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...