У мережі розповіли про загадкове зникнення екс-солістки "ВІА Гри" (фото)

Колишня учасниця української групи "ВІА Гра" Дарина Кобець, відома як Даша Медова і Міра Кулум, пропала безвісти.

Про це повідомив в Facebook її батько Володимир Кобець, зазначивши, що шукав дівчину все літо, а восени подав у розшук, передають Патріоти України.

"Її шукають вже кілька місяців, але є підозри, що вже ніколи не знайдуть", — написав він.

За його словами, на адресу дівчини неодноразово надходили погрози від колишнього чоловіка Олександра Швеця, а на засіданні суду у вересні минулого року він заявив, що "Дар'ї вже немає в живих".

"У цей же день мною було подано заяву в поліцію про зникнення моєї дочки і оголошення її в розшук. Зараз пошук триває, а значить, все ще жевріє надія її знайти хоча б живою. Мені страшно, але я обіцяю шукати її далі, щоб злочинна організація, яка прикривається благими намірами, не викрадала людей і не змушувала страждати цілі родини", — написав Кобець.

За словами чоловіка, його внучка, дочка Дарини і Олександра, боїться з ним розмовляти. "Вона стала звичайним інструментом бізнесу Швеця, який експлуатує мою внучку, записує ролики на камеру і вимагає гроші від тих, кому його злочинна організація допомагає "відвойовувати" дітей", — стверджує батько зниклої.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...