У мережі висміяли флешмоб на честь "сельдьмаршала Захараста" (фотофакт)

Жителі окупованого Донецька в соціальних мережах повідомляють, що сьогодні на стадіоні «Олімпійський» місцеві школярі «репетирували» викладати портрет ватажка «ДНР» Олександра Захарченко.

Як передають Патріоти України, один з користувачів виклав фото з репетиції та написав: «Сегодня. На репетиции к 11 мая на „Олимпийском“ школьников учат выкладывать портрет Захарченко. Гыыыы)».

Під даним постом інші коментатори з сарказмом відзначили:

«Занимательный факт: из этих 900 человек (ну как человек? листикодержателей), около 200 понадобилось на изображение ушей захера»

«а на пузо листиков не хватило???»

«а получается Обама»

«Когда на это смотришь, то впечатление, что вокруг портрета красно-черные флаги))»

«…Агент Окорочок, палитесь»

«Бля. культ личности уже. была бы хоть личность, хоть отрицательная. У. бан, алкаш, даун, глава державы.»

«потерянная молодежь… мозги тех кто согласился держать эти промакашки промыты накрепко… фантик (диплом) пусть получают в Донбабве — и там же и учатся»

«На фоне флага УПА?))))»

«дыронарод должен видеть своего курмаршала))»

«это 3.14здец».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...