У мережі висміяли "мазохістських рабів" КремльТБ

Російський журналіст і блогер Павло Пряников висміяв у мережі передачу на пропагандистському каналі "Зірка", де так звані патріоти в черговий раз розтерзали жертву - сумнівного журналіста зі США Грега Вайнера.

Сюжет передачі мало чим відрізняється від типових російських: конфлікт США і Росії, які "будуть бомбити один одного ядерними бомбами", передають Патріоти України.

"Багаті телеканали запрошують як мазохістського раба з того боку "журналіста" Майкла Бома (як ми знаємо, за це він отримує близько 1 млн. рублів на місяць). А ось канали бідніші, типу "Зірки", змушені зовсім на масовках шукати таких персонажів. І ось у них там американця грає "журналіст Грег Вайнер", - написав Пряников.

Він розповів, як учасники шоу за типовим сценарієм заганяють опонента в кут, кричачи на нього і застосовуючи грубу лексику.

"І ось експерт Ігор Коротченко або ще якийсь патріот кричать в обличчя цьому старому, бідному єврею в окулярах із товстими лінзами "Заткнись, сволото!". Був би це Грозний-ТВ вони б його одразу забили в клітці "боїв без правил", - додав блогер.

При цьому так званий журналіст зі США тільки важко дихає і невпевнено і тихо відповідає співрозмовникам.

У коментарях користувач соцмережі розповів, що в "американського журналіста" по-справжньому навіть прізвище інше.

Інші користувачі відреагували стримано, але з гумором.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...