В мережі висміяли скарги на Конгрес США путінського посла, причетного до захоплення Криму

Посол Росії в США Анатолій Антонов, що раніше був причетним до окупації Криму, поскаржився на те, що з ним відмовилися зустрічатися члени Конгресу.

Анатолій Антонов

"На всі запити до Конгресу зустрітися мені було відмовлено. Я дуже радий за пана [посла США в РФ Джона] Хантсмана, що наші парламентарії тепло його зустріли, висловили готовність взаємодіяти", - заявив він, передають Патріоти України.

Ця заява вже викликало бурхливу реакцію в мережі.

"Тому що нікому не цікаво зустрічатися з представниками людожерського режиму", - пише аккаунт "Мід Роіссі" в Twitter.

"Ну да. Зустрінешся з таким, а потім сиди під домашнім арештом з браслетом на нозі", - написав журналіст Андрій Мальгін у своєму блозі.

Варто відзначити, що в 2014 році Антонов, будучи заступником голови МЗС РФ, займався тим, що запевняв країни Заходу в тому, що російських військ на території України немає. Точно так само, він мав завдання виправдати конфіскацію Росією українського флоту. За це Антонов потрапив в санкційні списки Євросоюзу і Канади.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...