У мережі вжахнулися від сучасного стану "Донбас Арени" в окупованому Донецьку (фото, відео)

На донецькому стадіоні "Донбас Арена", який із 2014 року перебуває в окупації, розбили вікна. Через це в конструкції з'явилася величезна діра, яку видно навіть із вулиці.

Скло могло тріснути через обстріли або снігопади, наслідки яких у місті ніхто не прибирає, припустив у своєму блозі донецький журналіст Максим Копачевський, передають Патріоти України.

"Ще з вулиці видно, що в скляних стінах стадіону є велика дірка. Бракує до 9 вікон. Що трапилося, куди вони поділися? Не зрозуміло. Чи то нові обстріли, чи через сніг щось трапилося? Через велике скупчення снігу на даху, до речі, скасували екскурсії. Сніг у місті практично не чистять, біля стадіону дороги в льоду. Снігопади цього року руйнують усе підряд на Донбасі: у Краматорську зупинка завалилася, в Ясинуватій – дах, у Горлівці – стіни цеху. Жах", – зазначив блогер.

За його словами, кафе й музей стадіону пустують, хоча переможні атрибути футбольної команди "Шахтар" поки залишилися. "На мій подив, у музеї збереглися завойовані командою кубки, а також головний трофей команди – Кубок УЄФА. Думав, це все давно поїхало з "Шахтарем". У фан-кафе був тільки я й обслуговуючий персонал. Дивився кліпи Рікі Мартіна і Насті Каменських, грав у настільний футбол. Правда, сам. Футбол у фан-кафе показують тільки вечорами. У музеї лежить книга з відгуками і побажаннями. Майже на кожній сторінці відвідувачі пишуть, що сумують за командою", – написав Копачевський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...