"В момент появи "зелених чоловічків" в Криму ядерні збройні сили РФ були приведені в стан бойової готовності", - російський журналіст

Президент Росії Володимир Путін був готовий почати ядерну війну з країнами Заходу в момент початку анексії українського півострова Крим.

Про це в інтерв'ю "Еху Москви" заявив російський журналіст Костянтин Ремчуков, передають Патріоти України.

"Приклади такої поведінки саме з історичною перспективою "А що скажуть нащадки?" ми спостерігали в Криму, коли Путін раптом зрозумів, що при тій риториці київської влади антиросійській через тиждень там будуть американські кораблі в Севастополі, ніхто не продовжить ніяких угод щодо Чорноморського флоту, і те, що Катерина Крим до складу Росії, перемігши турків, приєднала, - раптом при Путіні, при такому мачо раптом це все піде", - сказав він.

"Будемо видавлені туди, в бік Новоросійська, а там бази не готові. І взагалі, це жалюгідне, нікчемне існування: навіть не вийдеш з цієї своєї "калюжі" в Середземне море. Тому такий погляд призвів до того, що потім Путін несподівано повідомляє в інтерв'ю про те, що він дав команду привести ядерні сили в бойову готовність. Я коли це почув - це Кондрашев, по-моєму, журналіст, - це було сильне враження", - додав Ремчуков.

Журналіст зазначив, що в момент появи "зелених чоловічків" в Криму ядерні збройні сили РФ були приведені в стан бойової готовності.

"Тобто він (Путін. - ред.) припускав, що якщо Захід ... ну, якби там не була Обама, а хтось більш рішучий, сказав:"Так ви чого? А ну давай...". Ми були готові так воювати", - підкреслив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...