"У МП прийняли рішення про початок провокацій поблизу місць проживання екзархів Константинопольського патріархату. Звозять біснуватих прихожан", - волонтер

Уся ця гундяєвська шарашкіна контора вже тріщить по швам і скоро лопне. Але наостанок вони вирішили ще побрикатись...

Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтер Роман Сініцин, передають Патріоти України.

"Тут така справа. Важлива і потребує резонансу. Вчора керівники відділів безпеки УПЦ МП (ага, у них є своя служба безпеки, не знали?) прийняли рішення про початок пікетів і провокацій поблизу місць проживання екзархів Константинопольського патріархату, котрі прилетіли у Київ у справі Томосу. На 1 жовтня звозять з регіонів і мобілізують в Києві своїх біснуватих прихожан і спортіків (різні підконтрольні охоронні фірми).

Є представники УПЦ (агенти ФСБ), які вчора прийняли таке рішення, власне це керівники "відділів безпеки", простігоспаді, цієї фсб-шної структури:

  • о. Михайло Варахоба (Хмельницька єпархія),
  • о. Сергій Грицаюк (Житомирська єпархія),
  • о. Георгій (Тернопільська єпархія),
  • о. Віктор Земляний (Рівненська єпархія),
  • о. Олег Точинський (Волинська єпархія),
  • о. Василь (Івано-Франківська єпархія),
  • о. Олексій Радіонов (Сумська єпархія).

Що я хочу сказати. Адреси проживання і місця перебування цих і інших мракобєсів в рясах відомі. Велика кількість священників в УПЦ МП зрозуміли, що діла не буде і зливають інформацію активістам і в УПЦ КП, куди збираються переходити разом з своїми приходами у разі надання Томосу.

Уся ця гундяєвська шарашкіна контора зараз тріщить по швам і скоро лопне. Але наостанок вони вирішили ще побриткатись, з тітушньою, зброєю і кровопролиттям.

p.s. А ще наснилось сьогодні, що там, за відомими адресами, зовсім згодом щось згорить або з вищеперерахованими фесерами щось трапиться непоправне. В разі, якщо в Києві ці ідіоти таки підуть на провокації щодо екзархів, та й взагалі."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...