"У нього вже не вірять!": Путін зазнав гучної поразки

Щорічне послання президента Росії Володимира Путіна Федеральним Зборам, яке стало 15-м для нього на посаді глави держави, виявилося найменш популярним у телеглядачів за останні роки.

Звернення транслювали в прямому ефірі одразу п'ять каналів. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на попередні дані компанії Mediascope, передають Патріоти України.

Серед москвичів, які в цей час дивилися телевізор, його вибрали 39%. У підсумку виступ Путіна подивилися тільки 5,9% жителів російської столиці або 0,87 млн осіб.

Востаннє такий низький рейтинг фіксували в 2013 році. В середньому цей показник варіювався від 7% до 9%. Рекордним стало послання 2014 року, коли Крим увійшов до складу РФ. За промовою президента тоді стежили 50% глядачів, які проживають в Москві.

"Падіння інтересу до того, що говорить президент, — один із проявів загальної кризи довіри, яка розпочалася в минулому році. Люди вже не вірять, що Путін здатен на щось нове, тому й не слухають, що він скаже", — пояснив політолог Аббас Галлямов.

На його думку, "це ще не можна назвати протестними настроями в чистому вигляді, проте це перший крок у їхньому напрямку". "Ерозія соціальної бази режиму — незаперечний факт", — говорить він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...