"В новой войне схлестнется весь мир", або Останнє пророцтво відомої віщунки

В ЗМІ потрапило пророцтво Джуни про війну на Донбасі.

У розпорядженні ЗМІ виявилося останнє пророцтво ясновидиці Джуни Давіташвілі, яке вона зробила перед своєю кончиною в 2015 році, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Віщунка казала, що незабаром глобальна економічна криза закінчиться і все піде на лад. «Впереди только свет… Жизнь продолжается! Сейчас хлеб пойдет, поля сеять будем, куры, поросята, овцы. Засухи нет — какой кризис? Сейчас земля будет рожать, успокойтесь все. Неужели мы износили все свои вещи за три месяца? Просто мы немножко зажирели и называем наше время кризисом», - говорила Джуна.
Слова екстрасенса інтерпретатори в Росії пов'язали з програмою імпортозаміщення, яка почала реалізуватися після введення західних економічних санкцій.
Також в своєму прогнозі Джуна торкнулася і тему війни на сході України. За словами провидиці, ця війні не на довго. Оскільки, якщо вона затягнеться, то переросте в третю світову. «Война в Украине надолго не затянется. Месяц-два — и все закончится. Но если этого не случится, то в новой войне схлестнется весь мир», - вважала вона.

Нагадаємо, Джуна Давіташвілі померла 8 червня 2015 року у віці 65 років. Причиною відходу з життя ясновидиці став інсульт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...