В облозі: Путін розповів про причини розпочатої ним гонки озброєнь

Президент Росії Володимир Путін виправдав гонку озброєнь тим, що США розміщують свої установки навколо РФ.

Така заява прозвучала в інтерв'ю журналісту американського телеканалу NBC Мегін Келлі, яке повністю опубліковано на офіційному сайті Кремля, передають Патріоти України.

"Якщо повернутися до початку нашої розмови, ось дивіться, на Алясці розгорнута така система. Нас розділяє між Аляскою і Чукоткою, російським берегом, усього 60 кілометрів. Два райони розгортаються у Східній Європі. Один уже створено в Румунії, закінчується будівництво другого у Польщі. Плюс військово-морська складова. Кораблі стоять у безпосередній близькості від російських берегів і на півдні, і на півночі", - сказав Путін.

При цьому він натякнув, що відповідь від Росії буде негайною. "Ви уявіть собі, що ми б поставили зараз ракетні системи уздовж американо-мексиканського або уздовж американо-канадського кордону на їх територіях з двох сторін і плюс ще кораблі б підтягли з двох сторін, - що б ви сказали на цей рахунок, зробили б якісь кроки? А ми б на це сказали, що ви розганяєте гонку озброєнь. це не марення, ні? А так і є", - підкреслив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...