В очікуванні 21 липня: Тренер росіянина обіцяє, що його боксер "порве" українця Усика

Перед фіналом Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між Олександром Усиком (14 перемог, 11 з них - нокаутом) і Муратом Гассіевим (26 перемог, 19 з них - нокаутом) представники російського спортсмена впевнені в своїй перемозі.

Абель Санчес і Мурат Гассієв

«Я думаю, что в 12-раундовом противостоянии Гассиев остановит Усика, поскольку является более тяжелым и мощным боксером с сильным ударом. Александр — очень сложный соперник, однако решающее значение может иметь физическая мощь Мурата. Если Усик такой глупый, чтобы не закончить бой досрочно, то в итоге он может отправиться в нокаут или получить травму. При этом в любом случае он является величайшим боксером», - зазначив тренер російського бійця мексиканець Абель Санчес, передають Патріоти України.
А ось сам Гассіев зберігає спокій і демонструє, поки на словах, впевненість в своїх силах. «Я очень рад предстоящему событию, полностью осознаю его важность, надеюсь, что наш бой будет соответствовать тому шуму, который сопровождает предстоящее событие, и, надеюсь, этот день войдет в историю бокса. Эмоционально я подхожу к этому бою, как и к любому другому. Понимаю важность и ответственность предстоящего события. Все мои бои с 2016 года имели статус „все или ничего“, поражение в любом из них сильно ударило бы по моей карьере. Единственная разница у этого боя с остальными — количество поясов на кону», - сказав росіянин.
Нагадаємо, що бій пройде в суботу, 21 липня, в московському спорткомплексі «Олімпійський». У прямій трансляції бій покаже телеканал «Інтер».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...