В очікуванні другого російського фронту: Нардеп Гопко б'є тривогу - Херсонщина незахищена

Безпекова ситуація на півдні Херсонщини досі не набагато краща за весну 2014 року, коли російські військові зі Криму заглибилися на кілька кілометрів углиб материка. І зупиняли їх на Чонгарі звичайні мешканці українських сіл із мисливською зброєю.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише народний депутат України Ганна Гопко, передають Патріоти України.

"За чотири роки безпекові можливості України значно зросли, але присутність силових структур поблизу окупованого Криму мізерна, їх недостатньо для ефективної протидії постійній підривній діяльності Росії.

Після відвідин прилеглих до Криму районів Херсонщини звертаюся до прем'єр-міністра із закликом вирішити нарешті питання про посилення присутності гвардійців, поліціянтів і прикордонників на півдні Херсонщині, особливо в Генічеському районі.

Аналогічне звернення надіслано міністрові внутрішніх справ Авакову."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...