В очікуванні удару: Армія Асада тікає з ключових позицій військової інфраструктури

Сирійці, які проживають в провінції Хомс, повідомили про інтенсивні польоти бойових літаків. Імовірно, військові переміщують літаки на російську базу Хмеймім.

Агентство Reuters повідомляє, що сирійські військові покинули аеропорти і бази, передають Патріоти України. Була проведена евакуація військ і військової інфраструктури.
Відповідно до публікації, урядові війська готуються до можливих авіаударів по Сирії.
Раніше ЗМІ повідомляли про те, що США планують провести в Сирії масштабну спецоперацію, а Дональд Трамп закликав РФ готуватися до ракетних ударів по сирійській території і попередив, що Росії не варто підтримувати відносини з «твариною», яке труїть свій народ газом.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...