В Одесі покарали водія маршрутки, який показав середній палець бійцю АТО (фото)

Учасник військової операції для захисту України від російської агресії на Сході України Геннадій Бурлаков поскаржився на водія 232 маршрутки в Одесі, який його систематично принижує.

Про це Бурлаков написав у соціальних мережах, передають Патріоти України.
Ветеран заявив, що регулярно їздить по цьому маршруту і пред'являє посвідчення учасника бойових дій. У відповідь на це саме даний водій постійно підбиває чоловіка, а після останнього спілкування, під час фотографування водія, той показав пристарілому ветерану середній палець:

""Данным автобусом я частенько езжу по городу. Каждый раз, когда я предъявляю удостоверение УБД, я подвергаюсь насмешкам этого водителя. Сначала он ехидно спрашивал, что это мне не по возрасту, и что таких даже и показывать не надо. Потом спрашивал как бы и ему такое получить. Я ответил кратко: военкомат, контракт, окопы. - «НЕ! Это не для меня!» - был ответ.

Сегодня в который уж раз громко на весь автобус стал приставать ко мне со всякими вопросами на ту же тему. Мое терпение лопнуло, и я решил его сфотографировать. Фото показывает лучше всего, как он реагирует. Прошу передать властям, руководству автопарка и различным общественным организациям это лицо и этот номер автобуса для наведения порядка. Номер маршрута 232. Номер автобуса ВН 4144 АА", - повідомив Геннадій Бурлаков.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...