В Одесі затримали чоловіків, які замальовували дорожню розмітку (фото)

У суботу, 15 грудня, під час патрулювання інспектори поліції виявили свіжі сліди фарби на розділювальній смузі, що на розі вулиць Космонавтів-Комарова.

Про це інформує патрульна поліція Одеської області, передають Патріоти України.

В ході розшукових заходів було виявлено трьох чоловіків, в яких знаходилася чорна фарба та валик зі свіжими слідами фарби.На місце викликали слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення всіх обставин справи.Поліція просить невідкладно інформувати лінію 102 про виявлення фактів крадіжок та пошкоджень технічних засобів організації дорожнього руху на автомобільних дорогах міста та області, а також сторонніх та підозрілих предметів, що можуть загрожувати безперервному та безпечному руху транспорту і функціонуванню об’єктів інфраструктури в цілому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...