В одній зі столичних лікарень чоловік милицею забив до смерті сусіда по палаті

Підозрюваним у вбивстві виявився 44-річний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання і ніде не працював.

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, яка підозрюють в смертельному побиті сусіда по лікарняній палаті. До поліції звернулися лікарі і повідомили, виявили тіло пацієнта з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє столичне управління Нацполіції, передають Патріоти України.

"За свідченнями свідків, пацієнт криками заважав сусідам по палаті спати. Один з пацієнтів не витримав і декілька разів ударив милицею по голові порушника спокою. Після чого чоловік пішов відпочивати, а вранці лікарі виявили пацієнта без ознак життя", - розповіли в поліції.

Підозрюваним у вбивстві виявився 44-річний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання і ніде не працював. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...